Evenementen

Als we wat speciaals doen, dan noemen we dat een evenement. Een dagje Zeeland, een bezoek aan een indoor duikgelegenheid (Monte Mare, Rheinbach-DE of Todi, Beringen-BE), een weekend duiken in België of zelfs een echte duikvakantie. Maar een gezellige BBQ om het buitenseizoen af te sluiten hoort daar natuurlijk ook bij.

zondag 07 jan 18
 • Nieuwjaarsduik
  Waar: de Afgraving
  Kopieer naar jouw agenda

  Q-Divers duiken het hele jaar. Ook in Januari zijn er altijd een paar dye hards die niet kunnen wachten om kopje onder te gaan. Daarna de nieuwjaarsreceptie waar we elkaar treffen onder het genot van een glaasje en een hapje.
  Evenement & Qlubduik

zondag 04 mrt 18
 • Afdaling van de Ourthe
  Waar: België
  Kopieer naar jouw agenda

  De jaarlijkse afdaling van de Ourthe en aqua-carnaval met vinnen. Een jaarlijkse wedstrijd tussen Bomal en Hamoir, over een afstand van 9 kilometer. De concurrenten worden in drie categoriën verdeeld: veteraan – senior – junior, evenwel bij de dames als bij de heren. Veiligheid wordt verzekerd gedurende de wedstrijd en aan de aankomst met de effectieve aanwezigheid van een arts. Om alle misrekening in de uitslagen te vermijden zullen de rangschikkingen per aparte computer opgesteld worden.
  Zou er komend jaar opnieuw voldoende belangstelling zijn?
  Evenement

maandag 02 apr 18
 • Paasduik
  Waar: de Afgraving
  Kopieer naar jouw agenda

  Als Pasen vroeg valt, is het nog wat vroeg voor een echte 'Openingsduik' voor het buitenseizoen.
  Q-Divers zou Q-Divers niet zijn als er niet toch een 'klein' evenementje van werd gemaakt voor wie toch al gezellig samen een duikje wil maken.
  Evenement & Qlubduik

zondag 29 apr 18
 • Openingsduik
  Waar: de Afgraving
  Kopieer naar jouw agenda

  De traditionele openingsduik met het zoeken van de Bingoballen en daarna het spelen van de bingo, heerlijk hapje eten en drinken.
  Evenement & Qlubduik

vrijdag 22 jun 18
 • Palingduik
  Kopieer naar jouw agenda

  Een echte nachtduik, en als we geluk hebben gaan we heel veel paling zien. Na afloop een heerlijk hapje en drankje bij een gezellig kampvuur(tje).
  Evenement & Qlubduik